Duchovné cvičenia pre kňazov s o. Xavierom

Nedeľa 16.00 hod.
Miesto konania: Poprad,
Od: 26. 05. 2024, 16.00 hod. do: 30. 05. 2024, 16.30 hod.

Miesto konania: Poprad, Hotel Tatra, Poprad, Karpatská 3273/7

Srdečne pozývame kňazov na duchovnú obnovu s otcom Xavierom, direktorom AFCM (Katolíckej služby pomazanej ohňom Ducha Svätého).

Zakladateľ a riaditeľ AFCM páter Xavier Khan Vattayil začal svoju službu charizmatickej obnovy založením rekolekčného centra Sehion v Attapady v Kerale v roku 1998. Postupom času sa v tejto službe vďaka pôsobeniu Ducha Svätého zišli o. Soji Olickal, o. Reni Pullukalayil a o. Binoy Karimaruthinkal. Chodili po celom svete a kázali Božie slovo a vykonávali službu oslobodenia. Prostredníctvom ich služby sa Duch Svätý dotkol tisícov ľudí a všetci boli zapálení pre službu v Cirkvi. Chceli sa zasvätiť budovaniu Cirkvi a dielu evanjelizácie. Mnohí ľudia na celom svete sa stali misionármi.Podnietení Duchom Svätým sa v roku 2014 všetci misionári spojili pod jednu celosvetovú službu s názvom Anointing Fire Catholic Ministry (AFCM).V roku 2014 páter Xavier Khan založil kláštor pre ženské rehoľné sestry s názvom Abhishekagni Sisters of Jesus and Mary (ASJM) a v roku 2018 založil kláštor pre kňazov s názvom Preachers of Divine Mercy (PDM). Teraz AFCM, PDM a ASJM spolupracujú ako jedno misijné hnutie so spoločným cieľom spásy duší.Patrónom AFCM je Jeho Excelencia, najpreosvietenejší páter Jacob Manathodath, biskup diecézy Palghat.

Duchovný otec Xavier Khan Vattayil je známy kázaním a hlásaním evanjelia aj prostredníctvom televízie, Internetu, rádia a iných médií. Veľa cestuje a vedie duchovné obnovy pre kňazov, rehoľníkov i laikov. Taktiež vedie rôzne konferencie, ktorých úlohou je posilňovať laikov v evanjelizácii.

Pre registráciu zadajte do web prehliadača:

bit.ly/AFCM-KNAZI

Alebo sa zaregistrujte zosnímaním QR-kódu (ktorý je na letáku v prílohe) do Vášho mobilu.

 

Príloha: duchovne-cvicenia-pre-knazov-s-o-xavierom.pdf (755,86 kB)

Akciu pridal/a: AFCM SK Team, 27.1.2024 00:51

Pracujem ...

Akciu zverejnil: Výveska

Zrušiť x
Prihlásiť sa na akciu